Такмичења 2023/2024.

12. мај 2024. – Републичко такмичење из ГЕОГРАФИЈЕ; окружно такмичење у ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ

На републичком такмичењу из географије које је одржано у Пожаревцу, Василије Пердух је освојио фантастично 2. место! Честитке Василију и наставнику Миленку Илину!

У просторијама наше школе одржано је и окружно такмичење у „шта знаш о саобраћају“. Сара Ђукић (5/1) је освојила 2. место, а Теодора Савин (7/1) – 1. место и пласман на републичко такмичење! Честитке Сари и Теодори и њиховој менторки, наставници Биљани Ивић!


11. мај 2024. – Републичко такмичење из ИСТОРИЈЕ

На републичком такмичењу из историје које је ове године одржано у Пироту, Василије Пердух (8/1) је освојио сјајно 3. место! Честитке Василију и  наставници Гордани Гламочанин! 

23. април 2024. – Општинско такмичење првака у Пажљивковој смотри

На данашњем такмичењу у Пажљивковој смотри, наши прваци су освојили 1. место! Честитке првацима и учитељици Биљани Петровић!


22. април 2024. – Општинско такмичење предшколаца у Пажљивковој смотри

На општинском такмичењу у Пажљивковој смотри, наши предшколци су освојили 3. место! Честитке предшколцима и васпитачици Гордани Вукојев!


21. април 2024. – Окружно такмичење из ИСТОРИЈЕ

На окружном такмичењу из историје, Василије Пердух (8/1) је освојио 3. место и пласирао се на републичко такмичење. Честитке Василију и његовој менторки, наставници Гордани Гламочанин!


21. април 2024. – Републичко такмичење из ФИЗИКЕ

На републичком такмичењу из физике, наша ученица Радмила Пердух (6/2) је освојила фантастично 3. место! Честитамо Ради и њеној менторки, наставници Радмили Богуновић!


13. април 2024. – Окружно такмичење из ГЕОГРАФИЈЕ

На окружном такмичењу из географије Василије Пердух (8/1) је освојио 1. место и пласирао се на републичко такмичење! Честитке Василију и наставнику Миленку Илину.

7. април 2024. – Окружно такмичење из ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ

На окружном такмичењу из технике и технологије, Теодора Савин (7/1) је освојила 3. место! Честитке Теодори и наставници Биљани Ивић!

6. април 2024. – Окружно такмичење из СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

На окружном такмичењу из српског језика и језичке културе Радмила Пердух (6/2) је освојила 2. место! Честитке Радмили и њеној менторки, наставници Вери Кесић! 

20. март 2024. – Општинско такмичење из ИСТОРИЈЕ; Окружно такмичење из ИНФОРМАТИКЕ


На општинском такмичењу из историје наши осмаци су постигли сјајан успех – Василије Пердух (8/1) је освојио 1. место и Павле Радић (8/1) 3. место! Оба ученика су се пласирала на окружно такмичење. Честитке ученицима и њиховој менторки, наставници Гордани Гламочанин!

На окружном такмичењу из информатике, Данило Дувњак (6/1) је био веома успешан остваривши пласман на републичко такмичење! Честитке Данилу и наставнику Срђану Темеринцу!

16. март 2024. – Окружно такмичење из МАТЕМАТИКЕ

На окружном такмичењу из математике, Сава Пердух (3/1) је освојио 1. место! Честитке Сави и његовој учитељици Зорици Хаџић!

17. март 2024. – Окружно такмичење у ШАХУ

На окружном такмичењу у шаху, наша ученица Милица Тркуља (6/1) је била успешна и освојила је  пласман на републичко такмичење! Честитке Милици и њеном наставнику Александру Пушкару!

16. март 2024. – Окружно такмичење из КЊИЖЕВНЕ ОЛИМПИЈАДЕ 

На окружном такмичењу из књижевне олимпијаде, ученица Дуња Јовин (8/1) је освојила 3. место! Честитке Дуњи и њеној менторки, наставници Љиљани Војновић!

10. март 2024. – Окружно такмичење из ФИЗИКЕ

На окружном такмичењу из физике, ученица Радмила Пердух (6/2) је освојила 2. место! Честитке Радмили и наставници Радмили Богуновић!

9. март 2024. – Општинско такмичење из ГЕОГРАФИЈЕ и окружно такмичење из РУСКОГ ЈЕЗИКА

На општинском такмичењу из географије наш матурант, Василије Пердух је освојио прво место и остварио пласман на окружно такмичење! Честитке Василију и његовом ментору, наставнику Миленку Илину.

На окружном такмичењу из руског језика, наша ученица Софија Јандрић (7/1) је освојила 2. место и остварила пласман на републичко такмичење! Честитке Софији и њеној менторки, наставници Милици Јандрић!

1. март 2024. – Општинско такмичење из ТЕХНИКЕ И ТЕХНОЛОГИЈЕ 

На општинском такмичењу из технике и технологије Катарина Вукојев (6/2) је освојила 2. место, Теодора Савин (7/1) – 2. место и Дуња Јовин (8/1) – 3. место. Честитке ученицама и њиховој менторки, наставници Биљани Ивић!

28. фебруар 2024. – Општинско такмичење у ШАХУ 

На општинском такмичењу у шаху, наша ученица Милица Тркуља (6/1) је освојила 1. место! Честитке Милици и њеном ментору, наставнику Александру Пушкару.

25. фебруар 2024. – Општинско такмичење из СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ 

На општинском такмичењу из српског језика и језичке културе, наши ученици су били успешни: Радмила Пердух (6/2) освојила 1. место, а Ана Антонић (5/1) – 2. место! Честитке ученицама и наставници Вери Кесић!

24. фебруар 2024. – Општинско такмичење из ФИЗИКЕ 

На општинском такмичењу из физике које је одржано у нашој школи, наши ученици су постигли велики успех – Радмила Пердух (6/2) је освојила 1. место, Илија Олић и Данило Дувњак (6/1) освојили су 2. место, а похвалу је добила и ученица Милица Тркуља (6/1). Честитке ученицима и њиховој менторки, наставници Радмили Богуновић!

13. фебруар 2024. – Општинско такмичење из ИНФОРМАТИКЕ

На општинском такмичењу из информатике, ученик шестог разреда, Данило Дувњак је освојио 1. место и пласман на окружно такмичење. Честитке Данилу и наставнику Срђану Темеринцу!

3. фебруар 2024. – Општинска такмичења у КЊИЖЕВНОЈ ОЛИМПИЈАДИ и РУСКОМ ЈЕЗИКУ

На општинском такмичењу у књижевној олимпијади, наша ученица Дуња Јовин (8/1) је освојила 1. место и пласирала се на окружно такмичење! Честитке Дуњи и наставници Љиљани Војновић!

На општинском такмичењу из руског језика, ученице Софија Јандрић (7/1) и Наташа Ерцег (8/1) су освојиле 3. места и обе се пласирале на окружно такмичење! Честитке ученицама и наставници Милици Јандрић!

23. новембар 2023. – ОПШТИНСКО ПРВЕНСТВО У ОДБОЈЦИ – ДЕЧАЦИ

У ОШ „Вук Караџић“ у Бачкој Паланци одржано је општиснко првенство и у мушкој одбојци. И наши одбојкаши су, као одбојкашице дан раније, освојили 3. место! Честитке ученицима и њиховом наставнику Александру Пушкару!

 

22. новембар 2023. – ОПШТИНСКО ПРВЕНСТВО У ОДБОЈЦИ – ДЕВОЈЧИЦЕ

На општинском првенству у женској одбојци које је одржано у ОШ „Вук Караџић“ у Бачкој Паланци, наше ученице су освојиле треће место! Нашу школу су представљале: Бјанка Радман 5/1, Лана Иванковић 6/2, Петра и Софија Јандрић 7/1, Јелена Бијелић 7/1, Дуња Јовин 8/1, Николина Пушкић 8/1 и Наташа Ерцег 8/1.  Честитке одбојкашицама и наставнику Александру Пушкару!

odbojka1