Такмичења 2022/2023.

Републичко такмичење из историје

У недељу, 28. маја у Лесковцу је одржано  републичко такмичење из историје. Наш ученик, Василије Пердух (7/1) је освојио фантастично 3. место! Честитке Василију и његовој менторки, наставници Гордани Гламочанин!

 

Општинско такмичење из саобраћаја

У суботу, 22. априла одржано је општинско такмичење из саобраћаја. Наши ученици су остварили сјајне резултате: Милица Тркуља (5/1) – 1. место Б категорија, Алекса Медић (5/1) – 3. место Б категорија, Невена Колар (8/1) – 1. место Ц категорија, Теодора Савин (6/1) – 3. место Ц категорија! Честитке учиницима и наставници Биљани Ивић! 

Окружно такмичење из технике и технологије

У недељу, 2. априла одржано је и окружно такмичење из технике и технологије. Наша ученица Дуња Јовин (7/1) је освојила 1. место! Честитке Дуњи и наставници Биљани Ивић!

Окружно такмичење из историје 

У недељу, 2. априла одржано је окружно такмичење из историје. Наш ученик Василије Пердух (7/1) је освојио 1. место и обезбедио пласман на републичко такмичење! Честитке Василију и наставници Гордани Гламочанин!

Окружно такмичење из српског језика и језичке културе

У суботу, 1. априла одржано је окружно такмичење из српског језика и језичке културе. Наша ученица Радмила Пердух (5/2) је освојила 1. место и пласирала се на републичко такмичење! Честитке Радмили и њеној менторки, наставници Вери Кесић! 

Окружно такмичење у шаху 

У недељу, 26. марта одржано је окружно такмичење у шаху. Наша ученица Милица Тркуља (5/1) је освојила 2. место и пласирала се на републичко такмичење! Честитке Милици и ментору Александру Пушкару!

Општинско такмичење из биологије

У недељу, 19. марта одржано је општинско такмичење из биологије. Наша ученица Теодора Савин (6/1) је освојила 3. место и пласман на окружно такмичење! Честитке Теодори и наставници Верици Савин! 

Окружно такмичење из руског језика 

У суботу, 18. марта одржано је окружно такмичење из руског језика. Наши ученици су опет били најуспешнији: Невена Колар (8/1) – 1. место и Огњен Кутањац (8/2) – 3. место! Оба ученика су се пласирала на републичко такмичење! Честитке Невени и Огњену као и њиховој менторки, наставници Милици Јандрић!

Општинско такмичење из технике и технологије

У петак, 10. марта у нашој школи је одржано општинско такмичење из технике и технологије. Наши ученици су остварили сјајне резултате: Нађа Марковић (5/1) – 2. место, Теодора Савин (6/1) – 1. место, Дуња Јовин (7/1) – 2. место и Маша Марковић (8/2) – 1. место! Честитке ученицима и наставници Биљани Ивић!

Општинско такмичење из шаха

У уторак, 28. фебруара одржано је општинско такмичење у шаху. Наша ученица Милица Тркуља (5/1) је освојила 2. место и пласирала се на окружно такмичење! Честитке Милици и њеном ментору, наставнику Александру Пушкару!

Општинско такмичење из историје 

У недељу, 26. фебруара одржано је општинско такмичење из историје. Наш ученик Василије Пердух (7/1) је освојио 3. место и пласман на окружно такмичење! Честитке Василију и његовој менторки, наставници Гордани Гламочанин!

Општинско такмичење из српског језика и језичке културе

У суботу, 25. фебруара  у основној школи „Браћа Новаков“ у Силбашу одржано је општинско такмичење из српског језика и језичке културе. Наша ученица Радмила Пердух (5/2) је освојила 1. место, самим тим и пласман на окружно такмичење! Честитке Радмили и менторки, наставници Вери Кесић!

Општинско такмичење из књижевне олимпијаде

У суботу, 11. фебруара у основној школи „Милета Протић“ у Товаришеву одржана је књижевна олимпијада. Наша ученица Дуња Јовин (7/1) је освојила 3. место и пласман на окружно такмичење! Честитке Дуњи и њеној менторки, наставници Љиљани Војновић!

Општинско такмичење из руског језика

У недељу, 4. фебруара 2023. у основној школи „Вук Караџић“ у Бачкој Паланци одржано је општинско такмичење из руског језика. Наши ученици су остварили сјајан резултат: Невена Колар 8/1 – 2. место и Огњен Кутањац 8/2 – 3. место! Оба ученика су остварила пласман на окружно такмичење. Честитке ученицима и њиховој менторки, наставници Милици Јандрић!