Такмичења 2021/2022. година

КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА, 28. мај

У суботу, 28. маја одржано је и републичко такмичење из књижевне олимпијаде. Наша Софија Стојшић (8/1) је друга у републици! Честитке Софији и њеној менторки Вери Кесић!

ИСТОРИЈА, 15. мај

У недељу, 15. маја у Новом Саду је одржано републичко такмичење из историје. Софија Стојшић (8/1) је освојила девето место у републици! Честитке Софији и наставници Гордани Гламочанин!

ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЈА, 14. мај

У суботу, 14. маја одржано је републичко такмичење из технике и технологије. Теодора Савин (5/1) је освојила фантастично, 2. место! Сјајне су биле и Јелена Ловре (8/1) – 2. награда и Дуња Јовин (6/1) – 3. награда! Честитке ученицама на освојеним наградама као и њиховој менторки, наставници Биљани Ивић на уложеном труду и раду и великом успеху у овој школској години. 

БИОЛОГИЈА, 7. мај

У суботу, 7. маја одржано је и окружно такмичење из биологије. Наша ученица Невена Колар (7/1) је освојила 1. место и пласирала се на републичко такмичење! Честитке Невени и њеној менторки, наставници Верици Савин.

САОБРАЋАЈ, 7. мај

У суботу, 7. маја одржано је окружно такмичење из саобраћаја. Наши ученици су остварили сјајне резултате: Теодора Савин (5/1) – 1. место и пласман на републичко такмичење, Борис Радман (8/1) – 1. место и пласман на републичко такмичење, Невена Колар (7/1) – 1. место, Матеја Козомора (5/1) – 2. место и Сергеј Дејановић (8/1) – 2. место! Честитке ученицима и наставници Биљани Ивић!

БИОЛОГИЈА, 10. април

У недељу, 10. априла одржано је и општинско такмичење из биологије. Наша ученица Невена Колар (7/1) је освојила одлично 3. место! Честитке Невени и наставници Верици Савин. 

ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЈА, 10. април

У недељу, 10. априла одржано је окружно такмичење из технике и технологије. Ученици су постигли одличне резултате: Теодора Савин (5/1) – 3. место, Дуња Јовин (6/1) – 1. место, Јелена Ловре (8/1) – 2. место – пласман на републичко такмичење, Маша Марковић (7/2) – 3. награда.Честитке ученицима и наставници Биљани Ивић.

ИСТОРИЈА, 10. април

У недељу, 10. априла одржано је окружно такмичење из историје. Наши ученици су остварили фантастичан резултат: Софија Стојшић (8/1) – 3. место и пласман на републичко такмичење и Василије Пердух (6/1) – 2. место (шести разреди не иду на републичко такмичење). Честитке Софији, Василију и наставници Гордани Гламочанин!

СРПСКИ ЈЕЗИК, 9. април

У суботу, 9. априла одржано је окружно такмичење из српског језика у Новом Саду. Ученица Софија Стојшић (8/1) је освојила 2. место и пласман на републичко такмичење! Василије Пердух (6/1) је освојио 2. место. Честитке Софији, Василију и наставницама Вери Кесић и Љиљани Војновић!

САОБРАЋАЈ, 8. април

У петак, 8. априла одржано је општинско такмичење из саобраћаја. Наши ученици су остварили сјајне резултате: Сергеј Дејановић (8/1) – 1. место, Невена Колар (7/1) – 1. место, Борис Радман (8/1) – 2. место, Матеја Козомора (5/1) – 2. место и Теодора Савин (5/1) – 2. место. Честитке ученицима и наставници Биљани Ивић.

ИСТОРИЈА, 20. март

У недељу, 20. марта одржано је општинско такмичење из историје. Наши ученици су постигли велики успех: Софија Стојшић (8/1) – 1. место, Василије Пердух (6/1) – 2. место, Невена Колар (7/1) – 2. место и Илија Дувњак (8/1) – 3. место. Честитке ученицима и наставници Гордани Гламочанин.

КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА, 19. март

У суботу, 19. марта одржано је и окружно такмичење из књижевне олимпијаде. Софија Стојшић из одељења 8/1 је, као и на општинском, освојила 1. место и пласман на републичко такмичење! Честитке Софији и њеној менторки Вери Кесић. 

МАТЕМАТИКА, 12. март

У суботу, 12. марта одржано је окружно такмичење из математике. Наша ученица Радмила Пердух (4/2) је освојила 2. место! Честитке Радмили и њеној учитељици Славици Станковић.

ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЈА, 11. март

На општинском такмичењу из технике и технологије које је одржано у основној школи „Свети Сава“, наши ученици су остварили следећи успех: Дуња Јовин (6/1) – 1. место, Јелена Ловре (8/1) – 1. место, Маша Марковић (7/2) – 2. место, Теодора Савин (5/1) – 3. место и Стефан Шавија (8/1) – 3. место. Честитке ученицима и наставници Биљани Ивић.

ШАХ, 3. март

На оштинском такмичењу у шаху, наши ученици су остварили максималан успех: Милица Тркуља (4/1) – 1. место и Милан Тркуља (6/1) – 1. место! Честитке Тркуљама и њиховом ментору, наставнику Александру Пушкару.

 

СРПСКИ ЈЕЗИК, 26. фебруар

У суботу, 26. фебруара одржано је општинско такмичење из српског језика у основној школи „Браћа Новаков“ у Силбашу. У конкуренцији ученика шестих разреда, наш Василије Пердух освојио је 2. место. У конкуренцији осмака, наша ученица Софија Стојшић освојила је 2. место. Честитке учиницима и наставницама Вери Кесић и Љиљани Војновић.

МАТЕМАТИКА, 20. фебруар

У недељу, 20. фебруара 2022. године, у основној школи „Десанка Максимовић“ у Бачкој Паланци је одржано општинско такмичење из математике. Наша ученица Радмила Пердух (4/2) је освојила треће место и пласман на окружно такмичење. Честитке Радмили и њеној менторки, учитељици Славици Станковић.

КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА, 19. фебруар

У суботу, 19. фебруара 2022. године, у основној школи „Милета Протић“ у Товаришеву је одржана Књижевна олимпијада. Наша ученица Софија Стојшић из одељења 8/1 освојила је прво место! Честитамо Софији и њеној менторки наставници Вери Кесић. 

ОДБОЈКА, 7. фебруар

У понедељак, 7. фебруара 2022. године одржано је општинско такмичење у одбојци за дечаке и девојчице. Наши ученици из одељења 8/1 – Сергеј Дејановић, Борис Радман, Стафан Шавија, Андреј Пајчин и Илија Дувњак и ученици из седмог разреда Никола Ивић и Бранислав Петковић, освојили су прво место!

У конкуренцији женских екипа, ученице Анђела Козомора, Катарина Ђерковић, Анђела Малинић, Анђела Олујић, Сања Пиљак, Зорана Граховац, Ања Глувић и Маша Марковић су освојиле 3. место! Честитке ученицима и менторима Небојши Солдату и Александру Пушкару!

ФИЗИКА, 5.фебруар 

У суботу, 5. фебруара 2022. године, наша школа је, традиционално, била домаћин општинског такмичења из физике. Ове године је на такмичењу учествовало шест школа, укупно 27 ученика. Наша ученица Невена Колар из одељења 7/1  освојила је фантастично 1. место! У конкуренцији ученика из шестих разреда, наша ученица Јелена Влаисављевић је освојила похвалницу. Управа школе и чланови Наставничког већа упућују честитке ученицама и менторки Радмили Богуновић на постигнутим резултатима.